Tipo de documento | Localização | Cota | Estado | Data de devolução |
---|---|---|---|---|
Monografias (livros) | 663.2+663.1 - IVV 14 PP (Ver prateleira) | Disponível |
663.2+641.8 - IVV 75 PP Os sabores certos | 663.2+66.08 - IVV 14 PP Determination of tartaric, malic, and citrie acids in grape juice and wine using gradient ion chromatography | 663.2+663.1 - IVV 14 PP Amino acid uptake by four commercial yeasts at two different temperatures of growth and fermentation | 663.2+663.1 - IVV 14 PP Biological assay of nitrogen content of grape juice and prediction of sluggish fermentations | 663.2+663.236+001.891 - IVV 8 PP Débourbage rapide des moûts de raisin par flottation a L'aide de bulles générées au sein du liquide par dépressurisation | 663.2+663.241+641 - IVV 514 PP Receitas com vinho e conhaque | 663.2:663.5 - IVV 449 PP Vinhos e aguardentes premiados no concurso internacional de Ljubljana "Vino-86" |
Não há comentários disponíveis sobre este título.