000 | 007420000a22002290004500 | ||
---|---|---|---|
001 | 1378 | ||
090 | _a1378 | ||
100 | _a20140411 frey50 | ||
101 | 0 | _aeng | |
102 | _aUS | ||
105 | 0 | _aeng | |
200 | 1 |
_aBiological assay of nitrogen content of grape juice and prediction of sluggish fermentations _fFrancisco F. Monteiro, Linda F. Bisson |
|
210 |
_a[S.l. _cs.n.] |
||
461 | _t"American Journal of Enology and Viticulture", Lockeford, California, 42, (1), 1991, p. 47 - 57 | ||
606 | _aFermentação | ||
606 | _aNitrogénio | ||
606 | _aVinho | ||
675 |
_a663.2 _vmed _zpor |
||
675 |
_a663.1 _vmed _zpor |
||
700 | 1 |
_aMonteiro _bFrancisco F. _ce outro |
|
701 | 1 |
_aBisson _bLinda _4070 _9235 |
|
990 | _cANL |