Tipo de documento | Localização | Cota | Estado | Data de devolução |
---|---|---|---|---|
Monografias (livros) | 663 - IVV 1371/92 (Ver prateleira) | Disponível |
659:663.551.5.5:663.2 - IVV 449 PP Chanella | 66 - IVV Lab. PP Industrial and engineering chemistry | 66.08+663.1+663.2(410) - IVV 14 PP A novel method for the determination of lactic acid. Comparison of lactic acid content of english and north european wines | 663 - IVV 1371/92 Technical and microbiological discussion of connections in flexible and non-flexible pipes | [663.059+663.2](44) - IVV 12 PP Un lot important de bouyteilles sauvé grâce au contrôle microbiologique | [663.059+663.2+621.798](44) - IVV 12 PP Le cadre économique de la filière vin | [663.122:339.138]469.121) - IVV 359 P.P. Do vinho do Porto |
Não há comentários disponíveis sobre este título.